Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
B&#322&#261d podczas zak&#322adania w&#322asnego serwera.
#1
Witam.
Otóż od niedawna zacząłem grać w multi na SF11 i postanowiłem że założę własny serwer. I tu jest problem.
Wszystkie początkowe czynności są prawidłowo zrobione i wgl ale pierwsze primo


1. Nie pokazuje mi się bodajże te okno z wybraniem serwera kontynentalnego ( czy jakoś tak aczkolwiek nie wiem czy nie zostało usunięte w wersji 2.2)

2. Drugie to że jak już odpalę i wejdę na serwer to oprócz chodzenia nie mogę nic zrobić (nawet ESC nie działa) i nawet to chodzeniem się nie da nazwać gdyż ledwo wcisnę klawisz i jestem 100 metrów dalej a jak dołączę do innego serwera to wszystko jest ok.

Strzelam że być może to wina mojego łącza internetowego albo zintegrowanej karty ale w takim wypadku nie mógłbym raczej wgl grać z innymi graczami Sad. Proszę was ludzie o pomoc bo skapituluje przy tym komputerze ;D.
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Symulator Farmy 2011 "Nie mo&#380na ustanowi&#263 po&#322&#261czenia z serwerem" JARCIO85 0 660 23-02-2014, 19:47
Ostatni post: JARCIO85
  Symulator Farmy 2011 "Nie mo&#380na ustanowi&#263 po&#322&#261czenia z serwerem" JARCIO85 0 614 23-02-2014, 19:45
Ostatni post: JARCIO85
  Symulator Farmy 2011 "Nie mo&#380na ustanowi&#263 po&#322&#261czenia z serwerem" JARCIO85 0 725 23-02-2014, 19:43
Ostatni post: JARCIO85
  B&#322&#261d system operacyjny win 8 64bit MajekPL 1 849 24-09-2013, 13:59
Ostatni post: RAFA4423
  Jak pod&#322&#261czy&#263 sieczkarni&#281 pod przycep&#281 do kombajna?? marg89 7 2,244 24-09-2013, 12:55
Ostatni post: RAFA4423
  Problem multiplayer nie wida&#263 mojego serwera zeekfrid22 2 774 24-09-2013, 12:44
Ostatni post: RAFA4423
  Mam cd-key'a z allegro, ale nie wiem sk&#261d pobra&#263 instalk&#281 (2011) Jaceqp 1 491 31-08-2012, 14:04
Ostatni post: Jaceqp

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości